Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Hvem er vi?

Din eCigaret - Danmarks største online forhandler af e-cigaretter og tilbehør.

Velkommen til din-ecigaret.dk - Danmarks største e-cigaret univers!

Firmaet blev stiftet i 2010 af Esben Siersted Schaarup, som sidenhen målrettet har arbejdet på at skabe Danmarks bedste webshop indenfor e-cigaretter og tilbehør. På denne rejse, har vi allieret os med de bedste medarbejdere og konsulenter for at alt det grundlæggende administration kører professionelt og gnidningsfrit. Hertil lægger vi konstant mange ressourcer i at fornye os, så det hele tiden bliver lettere at handle og få hjælp til de spørgsmål der nu engang dukker op i den forbindelse.

 

Blandt de første i Danmark

Din eCigaret var en af de første forhandlere af e cigaretter. Da vi i sin tid introducerede e cigaretten kiggede vores venner, familie og andre bekendte på os med et let rystende hoved, og spurgte hvad det nu var for et underligt projekt vi havde kastet os ud i. Vi skal være helt ærligt og sige at i starten af 10’erne, der var der ikke meget salg i elektroniske cigaretter.

 

Butik

I Klareboderne 6 finder du vores butik, hvor du som kunde kan komme ind og få personlig betjening af vores ekspert, Micki. Butikken i København er den eneste vi har. Vi ønsker at lægge de fleste ressourcer på webshoppen, men samtidig forstår vi behovet for at komme i en butik hvor man kan se og mærke produkterne. Ønsker du at lægge vejen forbi er vores adresse:

Din eCigaret
Klareboderne 6
1115 København K

Åbningstider:
Mandag - Fredag: 11-17.30
Lørdag: 11-17
Søndag: Lukket

 

Børsen Gazelle 2019 & 2020

Vi er hos Din eCigaret stolte af at have modtaget børsens gazellepris i både 2019 og 2020. Vi har i årevis sat alle sejl ind for at skabe en webshop der følger med tiden. I takt med flere og flere produkter på markedet har vi udvidet vores sortiment alt hvad vi overhovedet kan, for at tilbyde dig det størst mulige udvalg. Vi fortsætter, og vores mål er til enhver tid at kunne tilbyde dig hele kataloget af produkter som overholder alle kriterier for godkendelse til salg i Danmark.

Vores varer er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen

I Danmark står Sikkerhedsstyrelsen (i samarbejde med Sundhedsstyrelsen) for kontrol af e-cigaretter og e-væske. I Praksis betyder det, at alle de e-cigaretter vi sælger er blevet godkendt og kontrolleret, så de opfylder alle krav til sikker brug. Sikkerhedsstyrelsen kontrollerer også e-væskerne og sikrer, at de fx. ikke indeholde kendte kræftfremkaldende stoffer.

Processen ser du i højre side.

Varen indkøbes til test

Forhandleren sender et nyt produkt til godkendelse hos Sikkerhedsstyrelsen og licens betales.

Varen testes hos Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen tester produktet efter den gældende standard i lovgivningen.

Sikkerhedsstyrelsen godkender eller afslår godkendelse

Hvis produktet lever op til sikkerheds- og sundhedskrav godkendes det til salg.

Produktet må sættes i salg

Når produktet endelig er godkendt, må det sælges i Danmark, og forhandleren må nu sætte det i salg.

Ansigterne bag din-ecigaret.dk

Hver især yder alle medarbejdere dagligt en fantastisk indsats for alle vores kunder. Hvad enten det vedrører administration, lager, vareindkøb, økonomi, kundeservice eller programmering, så er det takket være disse mennesker at vi i dag kan bryste os af, at være Danmarks største forhandler af e-cigaretter online.
Esben S. Schaarup
Direktør
Rakul
Lager
Morten
Produkter
Marianne
Lager
Micki
Butik
Karsten
Kundeservice
Kristian
Økonomi
Sofus
Lager
Sahimon
Lager
Minka
Lager
Eva
Lager
Mads
Butik

Personlig kontakt

Vores team sidder klar i kundeservice, så du kan få den helt rigtige vejledning.

Telefon: 71 99 34 92

Vi er på kontoret alle hverdag fra 9 - 16 (brug vores chat, den er åben i hele perioden)

Email: info@din-ecigaret.dk

Vi bestræber os altid på at besvarer alle henvendelser pr. email hurtigst muligt og indenfor få timer i vores åbningstid.

 
Seriøs webshop Vi vil skabe den bedste oplevelse for dig. Derfor er pris, kvalitet, service og vareudvalget kernen i vores forretning.
Hurtig levering Vores lager arbejder 24/7. Vi kan derfor levere pakker til dig lørdag, søndag og de fleste helligdage!
God kundeservice Vores kundeservice er trænet i at imødekomme enhver situation positivt og professionelt.
Gennemsigtighed Vi fører kun e cigaretter og e væsker der er godkendte af Sikkerhedsstyrelsen og TPD!Esben S. Schaarup – Direktør

Vi er glade for dit besøg

Vi håber du får en god oplevelse på vores webshop og at produkterne lever op til dine forventninger. Skulle du mod forventning opleve uoverensstemmelser, så tøv ikke med at kontakte os, så vi hurtigt og effektivt kan finde en løsning sammen.

Endnu engang, velkommen til og rigtig god fornøjelse!

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller