Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E CIGARET PRODUCENTER

I takt med at e cigaret verdenen udvikler sig, har forskellige mærker specialiseret sig i forskellige retninger, og nogle også i samme områder. Der kommer hele tiden nye spændende produkter og udviklingen af e cigaret markedet er konstant. Her på siden har vi samlet nogle af de største producenter, og gennemgår dem hver for sig og fortæller om deres historie, udvalgte produkter og designs.


 

KANGERTECH

Virksomheden Kanger Technology Company, er nok bedre kendt som KangerTech eller i daglig tale blot Kanger – kært barn har som bekendt mange navne. De er nok især kendt for deres fantastiske tanke!

 

ASPIRE 

aspire

Aspire er en raising star inden for e-cigaretter og seriøst damper-udstyr. De har allerede gjort sig bemærket med deres SubOhm produktserie og Nautilus-tanke, der har fået fantastiske anmeldelser verden over.

SMOKTECH 

smok

SmokTech er blandt frontløberne inden for udviklingen af ny damper-teknologi. Dual-coils, teleskopfunktioen i mekanisk mods, Bluetooth-overvågning og andre trendy innovationer, stammer fra dem. Det rå udtryk i deres produkter og den gedigne kvalitet er et sikkert kendetegn på, at du har fået et SmokTech-produkt i hænderne. 

 

JOYETECH

joyetech 

Joyetech har produceret e-cigaretter og tilbehør siden 2007, og er dermed en af de mere garvede spillere på markedet. Virksomheden arbejder meget målrettet med forskning og udvikling af nye og bedre produkter: Det har gjort brandet både kendt og respekteret verden over.

EFEST

efest 

Markedet for batterier er temmelig broget, og kvaliteten meget svingende. Det gælder derfor om at vælge batteri med omhu, og gerne fra anerkendte producenter. Med Efest går du ikke galt i byen.

 

VISION

vision 

Vision hører til blandt de mindre producenter, men til gengæld er de om nogen frontrunneren inden for batteriteknologi til e-cigaretter. Deres batterier er nytænkning, flotte farver og lækkert design i en og samme pakke, der tilmed ikke er voldsomt dyr.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller